Εξαλλος ο Έμερι με τους παίκτες του: «Δεν παίξαμε καλά, το απόλυτο φαβορί πλέον είναι ο Ολυμπιακός» (vid)

Ουνάι Έμερι

i

PrtScr

Εξαλλος ο Έμερι με τους παίκτες του: «Δεν παίξαμε καλά, το απόλυτο φαβορί πλέον είναι ο Ολυμπιακός» (vid)

Κώστας Τόπας 08:32 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 29.05.2024

Εκνευρισμένος ήταν κατά τις δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι μετά την ήττα της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό.

Σε... θρύλος της Ευρώπης «βαφτίστηκε» το βράδυ της Πέμπτης (2/5) ο Ολυμπιακός, μετά το ασύλληπτο διπλό κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4). Ο «φλογερός» Ελ Κααμπί έκανε τα πάντα, πέτυχε χατ - τρικ και σχεδόν έκλεισε το εισιτήριο των «ερυθρόλευκων» για τον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ουνάι Έμερι παρουσιάστηκε εκνευρισμένος στη μεικτή ζώνη για να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα, δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, φρόντισε να το καταστήσει σαφές με τις εκφράσεις και τα λόγια του, ενώ εκθείασε στον απόλυτο βαθμό τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, ο Ουνάι Έμερι τόνισε ότι ότι ο αντίπαλος του ήταν καλύτερος και πως άξιζε να κερδίσει, ενώ τον έχρισε και το απόλυτο φαβορί στη ρεβάνς.

«Συγχαρητήρια, πραγματικά. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για την Πέμπτη. Δεν παίξαμε όπως παίζουμε γενικότερα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να παίζουμε κάθε εβδομάδα με τον ίδιο τρόπο. Δεν είχαμε συνοχή στον αγωνιστικό χώρο, χάσαμε τις θέσεις μας. Άξιζαν να μας κερδίσουν».

Γα το αν εντυπωσιάστηκε από τον Ολυμπιακό: «Όχι. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν εμπειρία και ήξερα ότι θα είναι δύσκολο στην Ευρώπη. Είναι το απόλυτο φαβορί πλέον ο Ολυμπιακός. Ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι!»

Για τη φάση του πέναλτι του Μπέιλι, στο πρώτο μέρος και την «κακή τύχη»: «Δεν υπάρχει κακή τύχη. Δεν ήμασταν συνεπείς. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Άξιζαν να κερδίζουν. Ισορροπήσαμε την κατάσταση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και πάλι δεν παίζαμε καλά. Και όταν δεν παίζεις καλά, δεν αξίζει να σκοράρεις.»

LIVE: Μέσα σε αποθέωση η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος»