Ουναΐ: Οι 111 επαφές με την μπάλα κόντρα στον Πανσερραϊκό (vid)

Ο Αζεντίν Ουναΐ

Ουναΐ: Οι 111 επαφές με την μπάλα κόντρα στον Πανσερραϊκό (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 14:07 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 25.09.2024

Η εμφάνιση του Αζεντίν Ουναΐ, στο ντεμπούτο του ως βασικός με τον Παναθηναϊκό, δεν απασχόλησε μόνο φιλάθλους και Τύπο στην Ελλάδα. Ο 24χρονος χαφ έγινε θέμα και στο Μαρόκο, με ένα διαδικτυακό κανάλι να απομονώνει και να αναλύει όλες τις ενέργειές του με την μπάλα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Κατά γενική ομολογία, έστω και σε μικρό δείγμα αγώνων και λεπτών συμμετοχής, ο Ουναΐ φαίνεται έτοιμος να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. Μετά τα 11 λεπτά, ως αλλαγή, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός χαφ άρχισε βασικός, την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, αν όλα κυλήσουν ομαλά την τρέχουσα εβδομάδα, στην προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Αλόνσο, αναμένεται βασικός και στο βαθμολογικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κόντρα στους Σερραίους, έπαιξε για 87 λεπτά και είχε 111 επαφές με την μπάλα. Το ντεμπούτο, ως βασικός, με τους Πράσινους απασχόλησε τους αναλυτές στην πατρίδα του Αζεντίν Ουναΐ. Ένας λογαριασμός στο Youtube, αρκετά σημαντικός βάσει των 136.000 ακολούθων του, απομόνωσε τις ενέργειες του Ουναΐ με την μπάλα και τις παρουσίασε σε ένα video, διάρκειας 14 περίπου λεπτών, αναλύοντας κάθε κίνηση, κάθε ντρίμπλα, κάθε επιθετική και αμυντική ενέργειά του.

Ο Αφρικανός μέσος αποτελεί στέλεχος της Εθνικής ομάδας και ένα από τα πολύ καλά ονόματα στο ποδόσφαιρο της χώρας του. Εύλογα, λοιπόν, απασχόλησε τους εγχώριους αναλυτές, που αφιέρωσαν χρόνο ώστε να εξετάσουν τι έκανε στο γήπεδο σε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός.

Στο σχετικό video μπορείτε να δείτε το video - ανάλυση για την εμφάνιση του Αζεντίν Ουναΐ:

Στην υπόλοιπη ατομική στατιστική του, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ο 24χρονος είχε 69/77 εύστοχες πάσες (ποσοστό 90%), 11/20 κερδισμένες μονομαχίες, 4 κερδισμένα φάουλ και 3 σουτ στον στόχο.