Καθ' οδόν για Ελλάδα ο Ουνάς - Το... ταξιδιωτικό του story

O Άνταμ Ουνάς με τη φανέλα της Λιλ - Φωτ. IMAGO

i

© Intime

Καθ' οδόν για Ελλάδα ο Ουνάς - Το... ταξιδιωτικό του story

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:56 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 26.09.2024

Με βαλίτσες στα χέρια εμφανίστηκε ο Άνταμ Ουνάς, ο οποίος ταξιδεύει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Άνταμ Ουνάς φαίνεται πως θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα στον Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα, κάτι που μοιράστηκε στα social media.

© Instagram

Ο Ουνάς ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και σε αυτή φαίνονταν οι βαλίτσες του. Θυμίζουμε πως ο Αλγερινός θα έρθει στη χώρα το βράδυ της Πέμπτης (26/9) και η υπόθεσή του αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη ημέρα.

«Πατάει» Ελλάδα ο Ουνάς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Αντάμ Ουνάς στον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός εξτρέμ αναμένεται να φθάσει εντός της ημέρας (26/9) στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί αύριο (27/09) σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ουνάς θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κατόχους του Conference League. Όπως σας είχαμε γράψει η περίπτωση του Αλγερινού εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λιλ ήταν αυτή που είχαν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Ο γαλλοθρεμμένος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος με τη φανέλα της Λιλ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ σε 1.011′, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στα δύο φτερά της επίθεσης και ως επιτελικός χαφ.

Ο Ουνάς έχει αγωνιστεί σε 28 ματς με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, μετρώντας πέντε γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Άρχισε την καριέρα του από την Μπορντό, ενώ έχει περάσει και από τις: Νάπολι, Νις, Κάλιαρι και Κροτόνε.

Να αναφέρουμε φυσικά ότι ο Ολυμπιακός έχει τα βλέμματα στραμμένα στο αποψινό ματς (26/9, 22:00, ANT1, Cosmote Sport 2) κόντρα στη Λυών στο «Groupama Stadium» στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, ωστόσο παράλληλα ο οργανισμός προχωράει για την ενίσχυση της ομάδας.