«Κλειδώνει» του Ουνάς ο Ολυμπιακός και τον φέρνει στην Ελλάδα

Άνταμ Ουνάς

i

© Imago

«Κλειδώνει» του Ουνάς ο Ολυμπιακός και τον φέρνει στην Ελλάδα

Διονύσης Βερβελές 14:30 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 24.09.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν την περίπτωση του Αλγερινού εξτρέμ…

Μετά από την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας από τον Άρη, αποφάσισε να ψαχτεί πιο έντονα στην αγορά για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που προβλημάτισε τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και για αυτό έψαξαν να βρουν λύση.

Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες είναι αυτή του Άνταμ Ουνάς. Ο Αλγερινός είναι ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Ιούλιο, απ' όταν έφυγε και από τη Λιλ. Το όνομά του έπαιξε μέσα στο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως τώρα είναι η οριστική απόφαση για την απόκτησή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» την περίπτωσή του και έχει κάνει όλες τις κινήσεις για να τον φέρει στην Ελλάδα. Μάλιστα οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πάει καλά και για αυτό προχωράει το θέμα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός να έρθει στους Πειραιώτες και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει καλή άποψη για τον παίκτη και στην ομάδα.

Προφανώς για τον Ολυμπιακό προέχει το ματς της Πέμπτης με την Λιόν, για την πρεμιέρα του Europa League, αλλά στόχος είναι ο Αλγερινός μετά, να βρίσκεται στη χώρα μας για να προχωρήσουν τα διαδικαστικά και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η φήμη για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και για τον Γιαζιτζί. Επίσης ένας παίκτης που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιλ, αλλά αγωνίζεται στον άξονα και συγκεκριμένα πίσω από τον επιθετικό. Για την ώρα αυτό το οποίο έχει προχωρήσει είναι το θέμα του Ουνάς και όχι του Γιαζίτζι. Επίσης τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν και δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τα οποία αναφέρουν πως ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League με Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας να είναι δύο ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Οπότε εάν ισχύει αυτό δύσκολα θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να μπει σφήνα, αφού το κίνητρο της Premier League είναι μεγάλο…