Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουναχί στον Παναθηναϊκό

Φωτ. IMAGO

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουναχί στον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:00 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 04.09.2024

Επίσημη μορφή παίρνει το deal Παναθηναϊκού-Μαρσέιγ για τον Μαροκινό μέσο, Αζεντίν Ουναχί.

Η Μαρσέιγ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης την παραχώρηση του Αζεντίν Ουναχί με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαροκινός μέσος έφθασε αργά το βράδυ της Τρίτης (3/9) στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση και σήμερα (4/9) αναμένεται να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του περνώντας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» για να προλάβει να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα, η προθεσμία για την οποία λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σε ό,τι αφορά τους όρους της συμφωνίας, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει 500.000 ευρώ ως «ενοίκιο» στους Μασσαλούς, ενώ έχει μπει ρήτρα 11,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με την «L' Equipe».

Η ανακοίνωση της Μαρσέιγ:

Παναθηναϊκός: Στο κάδρο για την επίθεση και ο Χοακίν Κορέα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

02:47 - 04.09.2024

Παναθηναϊκός: Στο κάδρο για την επίθεση και ο Χοακίν Κορέα

Εκεί που ο Τσούμπα Άκπομ φάνταζε σημαντικό φαβορί για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει στην επίθεση η πώληση του Σπόραρ, το όνομα του Χοακίν Κορέα και η σύνδεσή του με το Τριφύλλι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!