«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για Ουναχί»

O Ντι Μαρία και ο Ουνάχι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για Ουναχί»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:17 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 03.09.2024

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την περίπτωση Ουναχί, σύμφωνα με το «Foot Mercato».

Το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει και τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ψάχνουν να βρουν τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ευρωπαϊκή λίστα. Αμφότερες οι ομάδες φαίνεται πως έχουν μία κοινή επιθυμία και αυτή ακούει στο όνομα Αζεντίν Ουναχί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Foot Mercato», οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για τον Μαροκινό διεθνή, με την ομάδα της Γαλλίας να τον παραχωρεί ως δανεικό.

Πριν τη Λανς το ενδιαφέρον για τον Ουναχί, δύο οι κορυφαίοι στόχοι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:33 - 03.09.2024

Πριν τη Λανς το ενδιαφέρον για τον Ουναχί, δύο οι κορυφαίοι στόχοι

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός μέσου, στο «8», με τον Αζεντίν Ουναχί να εισχωρεί στη μεταγραφική καθημερινότητα του Παναθηναϊκού μετά από δημοσίευμα Μαροκινού δημοσιογράφου τη Δευτέρα (2/9).

Η γαλλική εφημερίδα σημειώνει ότι πλέον εναπόκειται στον παίκτη να αποφασίσει σε ποιον από τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Επιμένουν στην Τουρκία για Ζίγες, αλλά ο Ολυμπιακός το διαψεύδει

Βουίζει η Τουρκία τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Ζίγες και τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα πριν λίγο ο έγκυρος δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας, Γιαγκίζ Σαμπουντζoύογλου, αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός που αποχωρεί από τη Γαλατάσαραϊ, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της μετακίνησης τους στον Πειραιά, για χάρη του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για δημοσιογράφο που πολλές φορές έχει έγκυρο ρεπορτάζ όσον αφορά εξελίξεις από τη γειτονική χώρα. Και φαίνεται ότι η δική του πληροφόρηση τις τελευταίες ώρες φέρνει τον Μαροκινό μια ανάσα από τα ερυθρόλευκα. Πλην όμως στον Ολυμπιακό διαψεύδουν το θέμα για την ώρα.

Από τον Πειραιά αυτό που «προκύπτει» εδώ και λίγη ώρα και βλέποντας το τι συμβαίνει στην Τουρκία με το όνομα του Ζίγες, είναι ότι δεν ασχολούνται με τον παίκτη. Και ούτε έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Γενικά στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους για κάθε όνομα που έχει προκύψει, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Γουίλιαν, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τους «ερυθρόλευκους».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Την ίδια ώρα ωστόσο στην Τουρκία υπάρχει... μπαράζ δημοσιευμάτων, φημών και σεναρίων που θέλει τον Ζίγες να έχει πάρει τον δρόμο προς την Ελλάδα. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι ακριβώς ισχύει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.