Η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουρτάδο στον ΠΑΟΚ
i

© Imago

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουρτάδο στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:26 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 15.08.2024

Ο Χόρχε Ουρτάδο έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης με κάθε επισημότητα.

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη «βούλα» είναι ο Χόρχε Ουρτάδο, όπως γνωστοποίησε η Γουότφορντ. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι ανέφεραν πως ο Κολομβιανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους ασπρόμαυρους με τη μορφή δανεισμού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να διατηρούν και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο ίδιος θα ενσωματωθεί με τη Β΄ ομάδα σε πρώτη φάση και θα πάρει την ευκαιρία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρτάδο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Στην ανακοίνωση της η αγγλική ομάδα αναφέρει: «Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Χόρχε Ουρτάδο, συμφώνησε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, με τον ελληνικό σύλλογο να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο 20χρονος θα περάσει τη σεζόν 2024/25 στους πρωταθλητές της Super League Ελλάδας.

Ο Κολομβιανός διεθνής με τις νέες ηλικίες, Ουρτάδο, εντάχθηκε στη Watford από την CD Real Cartagena τον Οκτώβριο του 2022 και έκτοτε πέρασε χρόνο δανεικός στην Independiente Medellín, τους New York Red Bulls και την Gillingham.

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Watford στη νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ στον τρίτο γύρο του Emirates FA Cup τον Ιανουάριο του 2024, όταν μπήκε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ για το καθοριστικό γκολ του Τομ Ντελέ-Μπασίρου.

Καλή τύχη, Χόρχε!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!