Ούτε ερασιτεχνική ομάδα: Οκτώ παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πετούσαν αετό» στο δεύτερο γκολ της Μπράιτον (pic-vid)

Ούτε ερασιτεχνική ομάδα: Οκτώ παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πετούσαν αετό» στο δεύτερο γκολ της Μπράιτον (pic-vid)

Δημήτρης Χούπης 20:51 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 24.08.2024

Η Μπράιτον πήρε τεράστια νίκη σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ζοάο Πέδρο στις καθυστερήσεις και ήταν μια ευγενική προσφορά των «κόκκινων διαβόλων».

Η Μπράιτον έκανε το 2/2 στην Premier League, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στο γκολ του Ζοάο Πέδρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 32ο λεπτό, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάνι Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ, αλλά οι παίκτες του Τεν Χαχ έφεραν το ματς στα ίσια στο 60' με τον Ντιαλό.

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι έγινε στο 90+5', λεπτό στο οποίο ήρθε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους από τον Ζοάο Πέδρο.

Μνημείο ερασιτεχνισμού ήταν η αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Τη στιγμή που η Μπράιτον πολιορκεί την εστία των φιλοξενούμενων, οκτώ αμυνόμενοι (συν ο τερματοφύλακας... εννιά) βρίσκονται μέσα στην περιοχή και μαρκάρουν τρεις παίκτες των «γλάρων», αλλά έχουν αφήσει ένα... στρέμμα σε άλλους τρεις παίκτες των γηπεδούχων. Ο Αντιγκρά έχει διαπιστώσει το αμυντικό «έγκλημα« σεντράρει με άνεση στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζοάο Πέδρο, με ακόμη μεγαλύτερη άνεση διαμορφώνει το τελικό 2-1, εκθέτοντας την αμυντική λειτουργία της ομάδα του Τεν Χαχ...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ