Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, ο Γκιουλέρ είναι ο αγαπημένος παίκτης του Οζίλ
i

©imago

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, ο Γκιουλέρ είναι ο αγαπημένος παίκτης του Οζίλ

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:13 - 17.10.2024

O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Μεσούτ Οζίλ, βάζει πάνω από τους κορυφαίους Μέσι και Ρονάλντο, τον Άρντα Γκιουλέρ, χαρακτηρίζοντας τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης ως τον αγαπημένο του.

«Μέσι ή Ρονάλντο» ήταν το δίλλημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσει ο Μεσούτ Οζίλ, Αρντά Γκιουλέρ απάντησε ο Τούρκος, πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία απάντηση που κανείς δεν περίμενε. Ο Οζίλ άνηκε στο ρόστερ των Μαδριλένων από το 2010 έως το 2013, πριν φύγει για το Λονδίνο και την Άρσεναλ, έχοντας ακόμα όμορφες αναμνήσεις από το Μπερναμπέου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο 36χρονος ερωτηθείς ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου με τον δεύτερο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης, εκείνος διάλεξε τον συμπατριώτη του, Αρντά Γκιουλέρ. Τον μόλις 19χρονο παίκτη, ο οποίος έχει ξεκινήσει βασικός στα τρία από τα έντεκα ματς της φετινής σεζόν με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, σε αντίθεση με την Εθνική Τουρκίας, στην οποία βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

Όταν υπέγραψε τον Ιούλιο του 2023 στην Ρεάλ, ο Γκιουλέρ είχε δηλώσει πως το ποδοσφαιρικό του είδωλο, είναι ο Μεσούτ Οζίλ.

«Μπορώ να σκεφτώ έναν καλύτερο Νο. 10 από εμένα και ελπίζω ο Θεός να τον προστατέψει. Είναι ο Aρντά Γκιουλέρ», ήταν τα λόγια του Οζίλ.