Ούτε νέα πρόταση, ούτε καν... ένδειξη για νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Γκαρσία

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Ούτε νέα πρόταση, ούτε καν... ένδειξη για νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 13:23 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 11.09.2024

Όλο αυτό που έχει προκύψει με τον ενδεχόμενο δανεισμό του Φοφανά, πυροδότησε φημολογία για πώληση του Λιβάι, όμως δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά τέτοιο ενδεχόμενο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιμένει και στην Αγγλία θεωρείται δεδομένο, πως ο Ντατρό Φοφανά θα έρθει τις επόμενες ώρες στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού. Ακόμα και ανάλυση για το τι σημαίνει η οψιόν των 20 εκατομμυρίων λιρών υπάρχει και σύμφωνα με τους Άγγλους αφορά την τιμή... πώλησης που θέτει η Τσέλσι για του χρόνου. Από την Ένωση εξακολουθεί να υπάρχει σιγή ασυρμάτου ως προς την επιβεβαίωση. Πάντως σε κάθε περίπτωση, όλο αυτό φούντωσε σενάριο σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ θα παραχωρήσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά κάτι περί πώλησης του επιθετικού από το Τρινιντάντ. Στην ΑΕΚ όχι μόνο δεν υπάρχει κάποια νέα πρόταση για την παραχώρηση του Γκαρσία, αλλά ούτε ένδειξη πως θα προκύψει κάτι τις επόμενες ώρες. Εξάλλου η αγοράς της Ρωσίας, από την οποία προέκυψε οι υψηλές προτάσεις οι οποίες απορρίφθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, κλείνει αύριο.

Φυσικά πάντα υπάρχουν ανατροπές της τελευταίας στιγμής. Και ο τρόπος που πάει να εξελιχθεί η υπόθεση Φοφανά, είναι ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα. Όμως αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει ούτε πρόταση, ούτε καν ένδειξη πως θα προκύψει πρόταση, για τον Γκαρσία. Επομένως δεν τίθεται και θέμα πώλησης.