Ούτε πρόταση, ούτε καν κρούση στην ΑΕΚ για τον Ελίασον

Ούτε πρόταση, ούτε καν κρούση στην ΑΕΚ για τον Ελίασον

Κώστας Τσίλης 13:23 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 28.08.2024

Μπορεί στην Δανία να πλέκουν σενάρια για τον Σουηδό εξτρέμ της Ένωσης, όμως στην πράξη δεν έχουν καν...πλησιάσει στα κιτρινόμαυρα γραφεία

Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να έχει μπει για τις περισσότερες χώρες στην τελική ευθεία, όλο και περισσότερο θα φουντώνουν τα σενάρια. Υπαρκτά, καθότι οι ομάδες θα κάνουν τώρα τις τελευταίες κινήσεις τους, αλλά και ανύπαρκτα. Μ' αυτό για την Μίντιλαντ και τον Νίκλας Ελίασον να ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Τουλάχιστον ως προς το πρακτικό του σκέλος της υπόθεσης. Μπορεί οι Δανοί να γράφουν για έντονο ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Σουηδό εξτρέμ. Όμως στην ΑΕΚ όχι απλώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, αλλά ούτε καν κρούση. Οι Δανοί δεν έχουν περάσει ούτε.. απέξω από τα γραφεία της ΑΕΚ.

Προφανώς αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, πως αυτή η τελευταία εβδομάδα, μπορεί να φέρει ακόμα και προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πάντως αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη κρούση προς την Ένωση για τον Ελίασον. Όχι μόνο από τη Μίντιλαντ, αλλά από κανέναν.