Ούτε Rolex ούτε Rolls-Royce: Η Σαουδική Αραβία αποκάλυψε το μπόνους για τη νίκη επί της Αργεντινής
i

Σαουδική Αραβία/©Intime

Ούτε Rolex ούτε Rolls-Royce: Η Σαουδική Αραβία αποκάλυψε το μπόνους για τη νίκη επί της Αργεντινής

Κώστας Τόπας 11:08 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, διέψευσε τις αναφορές για το επιδεικτικό μπόνους που θα λάμβαναν οι παίκτες για τη νίκη επί Αργεντινής.

Η Αργεντινή βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας του Λούκα Μόντριτς. 

Μέσι vs Μόντριτς: The Winner Takes It All! (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:52 - 13.12.2022

Μέσι vs Μόντριτς: The Winner Takes It All! (vids)

Αργεντινή εναντίον Κροατίας και Λιονέλ Μέσι εναντίον Λούκα Μόντριτς, σε έναν ημιτελικό απρόβλεπτο. Ο ηγέτης της «Αλμπισελέστε» στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του θα επιδιώξει να οδηγήσει τη χώρα του στην κορυφή!

Νωρίτερα βέβαια, η «Αλμπισελέστε» υπέστη μία από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία της. Εκείνη από την Σαουδική Αραβία, για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι πράσινοι αετοί επικράτησαν 2-1 της Αργεντινής και όπως ήταν λογικό αυτό το τρίποντο, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Σαουδάραβες.

Μετά την εθνική αργία και τη νίκη που έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους, ο Πρίγκιπας της χώρας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ανακοίνωσε και την απόφασή του για το... πριμ στους παίκτες. Μόνο που αυτό δεν ήταν κάποιο πανάκριβο αυτοκίνητο Rolls-Royce ή ρολόι Rolex, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας διέψευσε στη MARCA τις αναφορές για το επιδεικτικό μπόνους που θα λάμβαναν οι παίκτες τους για τη νίκη της Αργεντινής: «Οι παίκτες μας έπαιξαν για την περηφάνια να εκπροσωπούν το έθνος τους. Είχαν την τιμή και την τύχη να εκπροσωπήσουν την εθνική ομάδα σε έναν ιστορικό αγώνα (με την Αργεντινή). Οι φήμες δεν είναι αληθινές. Φυσικά είχαν ένα μπόνους , αλλά ήταν ένα κανονικό μπόνους. Υπάρχουν κανονισμοί γι' αυτό. Δεν παίζουν για μπόνους, παίζουν για τη χώρα τους. Για να κάνουν τη δική τους ιστορία. Πολλοί από αυτούς έγιναν διάσημοι αφού νίκησαν την Αργεντινή», ξεκαθάρισε χαρακτηριστικά ο Γιασέρ Αλ Μισελάχ.