Ο απολογισμός του Οζντόεφ: «Είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ»

Οζντόεφ

i

©intime

Ο απολογισμός του Οζντόεφ: «Είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:22 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 06.06.2024

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ μίλησε για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε κι έκανε τον δικό του απολογισμό.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του περασμένου καλοκαιριού, με τον Ρώσο μέσο του ΠΑΟΚ να βάζει το δικό του... λιθαράκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετρώντας συνολικά επτά γκολ και μία ασίστ σε 50 συμμετοχές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Izvestia», ο 31χρονος παίκτης θέλησε να κάνει τον δικό του απολογισμό, δείχνοντας κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος.

«Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από αυτή την σεζόν που τελείωσε. Αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα μου. Οκτώ γκολ πέτυχα, κάτι που ποτέ πριν δεν έχω είχα κάνει ξανά, δεν είχαε σκοράρει τόσα πολλά γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο. Έπαιξα σχεδόν όλα τα ματς ως βασικός και ήταν πολλά αυτά τα παιχνίδια που άρχισα στην ενδεκάδα», είπε αρχικά ο Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Για το πως βίωσε την σεζόν στον ΠΑΟΚ και το φινάλε με τον τίτλο: «Είναι ασυνήθιστο να παίζουμε 44 αγώνες σε μια σεζόν σε σύγκριση με την Ρωσία, αλλά το πρωτάθλημά στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε δύο φάσεις και προχωρήσαμε φέτος πολύ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ξεκινώντας από το Conference League με την πρόκριση στους ομίλους και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Έπαιζα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέχεια άλλοτε ως βασικός, άλλοτε ως αλλαγή.

Στην κατάκτηση του πρωτάθληματος είχα μια σημαντική συνεισφορά, μιας που ξεκίνησα σχεδόν όλα τα ματς από τα πρώτα λεπτά και πήρα μέρος στο σε έναν σπουδαίο τιτλο για τον ΠΑΟΚ. Οπότε έκανα μια καλή σεζόν».