Οζντόεφ: «Ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League»

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

©Intime

Οζντόεφ: «Ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League»

Νεφέλη Μπισμπίκη • 10:55 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 30.08.2024

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δήλωσε πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να προκριθεί στο Champions League, αλλά συνεχίζει σε μία εξίσου κορυφαία διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί στο League Phase του Europa League, καθώς πραγματοποίησε άλλη μία νίκη απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 στην Ιρλανδία. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ,πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα και αμέσως μετά το ματς τόνισε πως μπορεί να μην επιτεύχθηκε ο στόχος του Δικέφαλου να προκριθεί στο Champions League, αλλά η ομάδα του έκανε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και είναι χαρούμενος που συνεχίζει η ομάδα του στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση και τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Το αξίζαμε. Χάσαμε τον πρώτο στόχο που ήταν το Champions League, όμως κάναμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και θα συμμετέχουμε σε μία διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου. Ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League, όμως πάμε σε μία διοργάνωση με δυνατές ομάδες και ο κόσμος είναι τυχερός που θα δει σπουδαία παιχνίδια».

Σχετικά με το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα μου. Αυτή είναι η δουλειά μου σκοράρω ή όχι. Σίγουρα το χάρηκα αλλά αυτό που έχω ως προτεραιότητα είναι πώς θα βοηθώ τον ΠΑΟΚ. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Πρωτάθλημα, έχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή, επικεντρώνουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!