ΠΑΕ ΑΕΚ: «Οι δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, ο νοών νοείτω...»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος

i

©Intime

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Οι δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, ο νοών νοείτω...»

Κώστας Τσίλης 15:07 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 21.10.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για όσα διέρρευσε ο ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το 1-1 στην «OPAP Arena» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ακολούθησε τρομερή ένταση. Ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς και ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν έντονη λογομαχία, η οποία και έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα.

Το πρωί της Δευτέρας (21/10), ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τη μεριά του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα στην «OPAP Arena».

«Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές - Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ είχαν την καθιερωμένη, πλέον, τηλεδιάσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα, τι προκάλεσε την ένταση και όσα ακολούθησαν.

Για την δήλωση του κ. Ηλιόπουλου, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι είναι «πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη τοποθέτηση της απάντησε στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σύμφωνα με διαρροές… εμφανίστηκε και αποφάσισε να υπερασπιστεί την συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου προς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Επειδή γράφονται διάφορα και επειδή η θέση της ΑΕΚ πρέπει να είναι και είναι σοβαρή και ξεκάθαρη, οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ.

Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί... Ο νοών νοείτω...».