ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Προσέξτε από που παίρνετε εισιτήρια»
i

Opap Arena/©intime

ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Προσέξτε από που παίρνετε εισιτήρια»

Κώστας Τσίλης 16:34 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.08.2024

Η ΑΕΚ ζήτησε από τους οπαδούς της να προσέχουν πολύ στην αγορά των εισιτηρίων, καθώς έχουν εντοπιστεί φαινόμενο επιτήδειων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίψα για το νέο γήπεδο

Είναι αλήθεια πως κάθε φορά που υπάρχει εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, γίνεται ένας μικρός… «πόλεμος» για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν οι οπαδοί τα (λίγα λόγω πολλών Διαρκείας), εισιτήρια που βγαίνουν προς πώληση. Όμως έχουν παρατηρηθεί ήδη φαινόμενα με επιτήδειους που εκμεταλλεύονται την «δίψα» του κόσμου, να βρεθεί στο νέο γήπεδο κοντά στην ομάδα. Εξ ου και η ΠΑΕ εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τους οπαδούς μεγάλη προσοχή στην αγορά του εισιτηρίου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας μας, υπενθυμίζοντας ότι τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της πωλούνται MONO διαδικτυακά και ΜΟΝΟ μέσω του επίσημου σάιτ μας (aekfc.gr) και της ιστοσελίδας της TicketMaster (ticketmaster.gr).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει συνάψει συμφωνία με καμία άλλη ιστοσελίδα ή πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων. Ως εκ τούτου, η ενδεχόμενη αγορά εισιτηρίων από οποιαδήποτε άλλη πηγή πλην των aekfc.gr και ticketmaster.gr ενέχει σοβαρούς κινδύνους όσον αφορά τόσο την ασφάλεια και την αξιοπιστία της συναλλαγής όσο και την εγκυρότητα του εισιτηρίου».