ΠΑΕ Αρης: «Προστατεύουμε την ομάδα, καλούμε τον κόσμο να μην πάει στο Περιστέρι»
i

©arisfc

ΠΑΕ Αρης: «Προστατεύουμε την ομάδα, καλούμε τον κόσμο να μην πάει στο Περιστέρι»

Αλέξης Σαββόπουλος 15:44 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 14.08.2024

Ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τον κόσμο της ομάδας να μην μεταβεί στο γήπεδο του Περιστερίου για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο και η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση-προτροπή προς τον κόσμο να μην μεταβεί στην έδρα της ομάδας του Περιστερίου: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καλεί τον κόσμο της ομάδας μας ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΕΙ αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην δώσουμε δικαίωμα για κανένα λόγο. Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του Άρη» καταλήγει η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται… Τολιόπουλους, όχι Ουόκαπ!

Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται… Τολιόπουλους, όχι Ουόκαπ!

Ο Κώστας Σωτηρίου γράφει για τα κατορθώματα του 28χρονου MVP Βασίλη Τολιόπουλου και στέκεται στην κρίσιμη απόφαση, που γύρισε τον διακόπτη της καριέρας του για να έλθουν οι τελευταίες εκκωφαντικές εμφανίσεις.