ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του γηπέδου μας στο Βοτανικό»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του γηπέδου μας στο Βοτανικό»

Sportal newsroom 15:14 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 27.08.2024

Ως ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του γηπέδου στο Βοτανικό, χαρακτηρίζει την Τρίτη (27/8) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με αφορμή την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό, εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους «αρμόδιους φορείς να επιδείξουν τα ταχύτερα δυνατά αντανακλαστικά, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να λάβει τέλος η πολυετής αναμονή όλων».

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:54 - 27.08.2024

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού

Ο Δήμος Αθηναίων το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) εξέδωσε δελτίο Τύπου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η 27η Αυγούστου 2024 σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας, της κατασκευής του νέου σπιτιού του Παναθηναϊκού μας, του υπερσύγχρονου γηπέδου μας στο Βοτανικό! Επιτέλους, μετά από καιρό, εκδόθηκε η αναθεωρημένη οικοδομική άδεια για το γήπεδο, μία πολύ βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το έργο έχει ακόμα σημαντικά στάδια μέχρι την υλοποίησή του. Περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να επιδείξουν τα ταχύτερα δυνατά αντανακλαστικά, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να λάβει τέλος η πολυετής αναμονή όλων μας, ώστε να μπει το συντομότερο ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδό του».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!