H Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια που της προτάθηκε να φωτογραφηθεί στο Playboy και η απίθανη ιστορία με το Παγκόσμιο Κύπελλο
i

©giuliagwinn

H Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια που της προτάθηκε να φωτογραφηθεί στο Playboy και η απίθανη ιστορία με το Παγκόσμιο Κύπελλο

Sportal newsroom 11:17 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 14.08.2024

Η Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια, Τζούλια Γκουίν, παράτησε μια πρόταση φωτογράφησης από το Playboy για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, αλλά τελικά δεν κλήθηκε στην αποστολή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας πλησιάζει και οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου τουρνουά. Έτσι και μία Γερμανίδα ποδοσφαιρίστρια, η οποία παρά τις «θυσίες» που έκανε δεν κλήθηκε στην αποστολή. 

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για την Τζούλια Γκουίν, η οποία αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου. Πιο αναλυτικά η Γερμανίδα είχε μια πρόταση από το Playboy για φωτογράφηση, ωστόσο εκείνη έδωσε αρνητική απάντηση. Ο λόγος ήταν η αποφυγή της κακής εικόνας που μπορεί να της έδινε αυτό, κάτι που μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στις χώρες της Ωκεανίας. 

Μόνο που η 24χρονη δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που είχε και τελικά δεν βρέθηκε στην τελική αποστολή του προπονητή της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει πως η Τζούλια είχε επιλεχθεί από το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να «τραβήξει» τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Προφανώς θα έπαιρνε ένα αρκετά καλό χρηματικό ποσό, αλλά τελικά η Γερμανίδα έδωσε αρνητική απάντηση. 

Σάλος με το ερωτικό τρίγωνο Σακίρα - Μπάτλερ - Χάμιλτον
NBA

10:52 - 15.07.2023

Σάλος με το ερωτικό τρίγωνο Σακίρα - Μπάτλερ - Χάμιλτον

Η Σακίρα και ο Τζίμι Μπάτλερ δείπνησαν σε εστιατόριο στο Λονδίνο φουντώνοντας τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Παράλληλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως... κάτι υπάρχει ανάμεσα στην Κολομβιανή τραγουδίστρια και τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Φλοριάν Μπόιτιν, πρόεδρος του Playboy στην Ευρώπη αναφέρθηκε κάποια στιγμή για τη Γερμανίδα λέγοντας: «Η Τζούλια Γκουίν είναι μια τρομερή αθλήτρια και πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα, έτσι είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα για το περιοδικό».