Φοβερό βίντεο: Πως φτιάχνεται το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου
i

© prtscr

Φοβερό βίντεο: Πως φτιάχνεται το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Sportal newsroom 18:51 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Ένα απίστευτο βίντεο που αφορά τη δημιουργία του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου είδε το φως της δημοσιότητας.

Το Champions League είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, που να μην έχει φανταστεί τον εαυτό του να το κατακτά. Ωστόσο, αν υπάρχει ένα μεγαλύτερο όνειρο για έναν παίκτη, είναι να σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως πως δημιουργείται αυτή η εντυπωσιακή κούπα; Τώρα έχετε την ευκαιρία να το μάθετε, αφού κυκλοφόρησε ένα φοβερό βίντεο στο youtube από την εταιρεία GDE Bertoni, η οποία μας δείχνει βήμα βήμα την υλοποίηση.

Οι διαδικασίες που περνά για να πάρει την τελική του μορφή είναι πάρα πολλές, όπως επίσης παρά πολλές είναι και οι ώρες δουλειάς που χρειάζονται. Φυσικά, κατασκευάζεται από ειδικούς γλύπτες, οι οποίοι έχουν την τεχνογνωσία, αλλά και την απαραίτητη συγκέντρωση και υπομονή.

Απίστευτο γκολ στο Μουντιάλ Γυναικών με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην αναμέτρηση Καναδάς - Ιρλανδία (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:38 - 26.07.2023

Απίστευτο γκολ στο Μουντιάλ Γυναικών με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην αναμέτρηση Καναδάς - Ιρλανδία (vid)

Η Κέιτι Μακκέιμπ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό του ματς της Ιρλανίας με τον Καναδά στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη μορφή που έχει μέχρι σήμερα, ήταν έμπνευση του διάσημου γλύπτη Σίλβιο Γκατσανίγκα το 1971.

Δείτε το μαγικό βίντεο που αφορά τη δημιουργία του Παγκοσμίου Κυπέλλου: