Παίκτης της Κόρδοβα κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο σε φιλικό αγώνα με τη Ρασίνγκ Φερόλ (vid)
i

ss

Παίκτης της Κόρδοβα κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο σε φιλικό αγώνα με τη Ρασίνγκ Φερόλ (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:48 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 14.08.2024

Δεν είχε καλά νέα η φιλική αναμέτρηση της Κόρδοβα με την Ρασίνγκ Φερόλ, αφού ο Ντράγκι Γκούντελι, παίκτης της πρώτης, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Κόρδοβα και Ρασίνγκ Φερόλ έδωσαν φιλικό αγώνα ο οποίος διακόπηκε έπειτα από την κατάερρευση του Ντράγκι Γκούντελι που αγωνίζεται για τους γηπεδούχους.

Η αναμέτρηση ήταν στο 11ο λεπτό όταν ο αδερφός του ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης έπεσε στο χορτάρι του γηπέδου. Ευτυχώς για τον ίδιο του προσφέρθηκαν αστραπιαία οι πρώτες βοήθειες και έτσι δεν υπήρξε μεγαλύτερος κίνδυνος.

Ασθενοφόρο που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο της αναμέτρησης τον μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής δεν διατρέχει κίνδυνο και η υγεία του είναι σε σταθερή κατάσταση.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν αποχωρήσει με το ασθενοφόρο όχι μόνο ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά ήθελε να συνεχίσει και ο ίδιος να αγωνίζεται, κάτι που φυσικά δεν έγινε αφού ακόμα και ο αγώνας δεν ξανάρχισε ποτέ μετά το τραγικό συμβάν.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις στιγμές αγωνίας που έζησαν συμπαίκτες και αντίπαλοι του Γκουντέλι: 

Tags: