Παίκτης της Μπέτις ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Άμπνερ Βινίσιους
i

Ο Άμπνερ Βινίσιους/instagram

Παίκτης της Μπέτις ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Άμπνερ Βινίσιους

Sportal newsroom 13:24 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Μόνο οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ανακοινώσει η Μπέτις του Άμπνερ Βινίσιους από την Ατλέτικο Παραναένσε.

Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί στη Σεβίλλη ο Άμπνερ Βινίσιους, για λογαριασμό της Μπέτις, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Οι «βερδιμπλάνκος» έφτασαν σε συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε για την απόκτησή του και αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη είναι να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Η Μπέτις ήταν, επί της ουσίας, υποχρεωμένη να προχωρήσει σε απόκτηση αριστερού μπακ, έπειτα από την πώληση του Άλεξ Μορένο στην Άστον Βίλα, έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Άμπνερ έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προβλέπεται -με το ανάλογο κόστος - να αυξήσει αυτό το ποσοστό μελλοντικά, εφόσον το επιθυμεί.

Ο 22χρονος Άμπνερ πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του το 2019, με τη φανέλα της Πόντε Πρέτα, πριν τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς μετακινηθεί στην Ατλέτικο Παραναένσε. Είναι διεθνής με την εθνική U23 της Βραζιλίας.