Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Μαρσιάλ!

Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Μαρσιάλ!

Κώστας Τσίλης 19:18 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 19.09.2024

Ο Γάλλος σταρ αφού πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκε στο γήπεδο, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε και επίσημα για την Ένωση

Αυτό που πριν από μερικές εβδομάδες, έμοιαζε περίπου σαν όνειρο θερινής νύχτας για τους οπαδούς της ΑΕΚ, έγινε απόλυτη πραγματικότητα το 19ο απόγευμα του Σεπτέμβρη. Ο Αντονί Μαρσιάλ υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο και έγινε και επίσημα... κιτρινόμαυρος. Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή και από αύριο ο Γάλλος σταρ μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις.

Νωρίτερα ο Μαρσιάλ πέρασε με απόλυτη επιτυχία όλες τις ιατρικές εξετάσεις. Κατόπιν πήγε στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε την πρώτη του ξενάγηση. Σ' όλους τους χώρους. Από τα αποδυτήρια μέχρι και το τερέν. Έφτασε ακόμα και στην μπουτίκ για να... επιμεληθεί προσωπικά το τύπωμα της πρώτης του φανέλας της ΑΕΚ.

Η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Μαρσιάλ, ήρθε 20 λεπτά μετά τις 7. "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άντονι Μαρσιάλ. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027" ανέφερε, μαζί μ' όλα τα στατιστικά από την πλούσια και σημαντικά καριέρα του Μαρσιάλ.