Παίκτης του Άρη και με τη βούλα ο Σίστο- «Ηταν γραφτό να έρθω στον Αρη»
i

Σίστο@arisfc

Παίκτης του Άρη και με τη βούλα ο Σίστο- «Ηταν γραφτό να έρθω στον Αρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 21:24 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 23.07.2024

Ο Δανός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και ανακοινώθηκε για τα επόμενα δυο χρόνια από τους κιτρινόμαυρους. Ποιες ήταν οι πρώτες του δηλώσεις και τι υποσχέθηκε.

Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Πιονέ Σίστο. Ο 29χρονος παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και πριν από λίγο έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο με τον Άρη. Ο Δανός διεθνής ακραίος επιθετικός γίνεται έτσι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μιας και ο νεαρός Ντιαντι δεν έχει υπογράψει ακόμη.

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:10 - 23.07.2024

Σίστο: Η κλασσική ιστορία ενός wonderkid που ψάχνει να βρει ξανά τον εαυτό του

To απίστευτo lifestory του 29χρονου Δανού εξτρέμ που έφερε στα μέρη μας ο Αρης. Η εποχή που όλη η Ευρώπη ήταν στρωμένη στα πόδια του, το γκολ ορόσημο κόντρα στη Γιουνάιτεντ και η vegan διατροφή που λίγο έλλειψε να του κοστίσει την καριέρα.

Αμέσως μετα τις υπογραφές ο Pione Sisto, δήλωσε στο arisfc.com.gr: «Το ενδιαφέρον του Αρη για εμένα υπάρχει από πέρυσι. Είχα μιλήσει με τον σύλλογο, αλλά για διάφορους λόγους τότε δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Φέτος ο Αρης επανήλθε, μίλησα με τον πρόεδρο και τα βρήκαμε. Λες και ήταν γραφτό να έρθω στον Αρη. Γνωρίζω που έρχομαι. Έχω κάνει έρευνα για την ομάδα από πέρυσι, όποτε μιλήσαμε για πρώτη φορά. Έρχομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και όπως είδα στα βιντεάκια με πολύ θερμό κοινό. Είναι αλλιώς να στο λένε και αλλιώς να το βλέπεις και φυσικά θα είναι πολύ διαφορετικά όταν το ζήσω από μέσα.

Έχω μιλήσει και με αρκετούς παίκτες που έπαιξαν στον ΑΡΗ και τους γνωρίζω, αλλά και με Ισπανούς που ήμασταν αντίπαλοι στην Ισπανία.Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να τη ζήσω. Η νέα μου ομάδα θέλει να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί στόχους και σε αυτό θα βοηθήσω και εγώ. Σαν παίκτης μου αρέσει να αφήνω το αποτύπωμα μου όπου αγωνίζομαι. Το ίδιο και εδώ. Θέλω να με θυμούνται όταν θα φύγω και να πετύχω σημαντικά πράγματα με τον ΑΡΗ. Είμαι ανυπόμονος να μπω στην ομάδα και ήρθα με μεγάλη όρεξη, προκειμένου να έχουμε μια σπουδαία χρονιά».

Ο Σίστο αύριο κιόλας θα πετάξει για την Ολλανδία ώστε από την Πέμπτη να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη και να έχει την πρώτη γνωριμία με τη νέα του ομάδα.