Παίρνει Κροάτη παικταρά για να σωθεί η Σαουθάμπτον
i

Ο Μίσλαβ Όρσιτς/twitter

Παίρνει Κροάτη παικταρά για να σωθεί η Σαουθάμπτον

Sportal newsroom 14:42 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Συμφωνία ανάμεσα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη Σαουθάμπτον για τη μετακίνηση του Μίσλαβ Όρσιτς στο «Σεντ Μέρις».

Παίκτης της Σαουθάμπτον πρέπει να θεωρείται ο Μίσλαβ Όρσιτς, μιας και μετά από αρκετές ημέρες… πολιορκίας οι «άγιοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτησή του.

Επειτα από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων οι Αγγλοι κατάφεραν να πείσουν τους Κροάτες, οι οποίο είχαν αρνηθεί την αρχική προσφορά που τους είχαν υποβάλει, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι άνθρωποι της Ντινάμο ζητούσαν επιπλέον χρήματα για τον αναμφισβήτητα κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους και έναν θρύλο του συλλόγου.

Η «χρυσή τομή» βρέθηκε στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μπόνους επίτευξης στόχων, με τον Όρσιτς να βλέπει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League να γίνεται επιτέλους πραγματικότητας. Για τον 30χρονο αριστερό εξτρέμ είχε ενδιαφερθεί πέρυσι η Μπέρνλι, χωρίς τότε να προκύψει συμφωνία.

O Ορσιτς ήταν στους 26 ποδοσφαιριστές που είχε επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, για να πάρει μαζί του στο Κατάρ. Ολοκλήρωσε το τουρνουά με δύο ασίστ και ένα εξαιρετικό γκολ που σημείωσε στη νίκη (2-1) επί του Μαρόκου, αποτέλεσμα που έδωσε στη «χρβάτσκα» την τρίτη θέση στη διοργάνωση.