Παλικαρίσιος βαθμός για τη «μισή» Τότεναμ, στο εκπληκτικό 3-3 του Etihad με την Μάντσεστερ Σίτι

Παλικαρίσιος βαθμός για τη «μισή» Τότεναμ, στο εκπληκτικό 3-3 του Etihad με την Μάντσεστερ Σίτι

Δημήτρης Χούπης 20:34 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Η μισή Τότεναμ κατάφερε και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από το Etihad κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν κέρδισε για τρίτο σερί παιχνίδι.

Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση σε δύο περιπτώσεις και πήρε την ισοπαλία στο Etihad (3-3) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πολίτες» ήταν ανώτεροι, ωστόσο η Τότεναμ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 6ο μόλις λεπτό ο Χεούνγκ - Μιν Σον μετά από ασίστ του Κουλουσέφσκι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου. Τρία λεπτά μετά όμως ο Νοτιοκορεάτης έγινε... μοιραίος για τα «σπιρούνια», αφού έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 31' η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή χάρη στο γκολ του Φόντεν. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Σίτι είχε κι άλλες ευκαιρίες για να κάνει το 3-1. 

Στο δεύτερο μέρος οι «πολίτες» ξεκίνησαν χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπερνάρντο, αλλά ο Βικάριο του είπε «όχι». Στο 69' η λονδρέζικη ομάδα βρήκε απάντηση όμως με τον Λο Σέλσο. Ο Αργεντινός με ένα ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. 

Επική ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ - Αγχωτική νίκη για την Τσέλσι των δέκα παικτών επί της Μπράιτον
PREMIER LEAGUE

18:11 - 03.12.2023

Επική ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ - Αγχωτική νίκη για την Τσέλσι των δέκα παικτών επί της Μπράιτον

Η Λίβερπουλ έκανε μια επική ανατροπή μέσα σε ένα λεπτό και επικράτησε με 4-3 της Φούλαμ, την ίδια ώρα η Τσέλσι των δέκα παικτών επικράτησε της Μπράιτον με 3-2.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε και πάλι «κεφάλι» στο σκορ στο 80ο λεπτό. Ο Μπισούμα πήγε να ντριμπλάρει τρείς παίκτες κοντά στην περιοχή της Τότεναμ, έχασε την μπάλα, ο Χάαλαντ έδωσε στον Γκρίλις κι αυτός έκανε το 3-2. Η ομάδα του Λονδίνου όμως βρήκε απάντηση και πάλι. Στο 90ο λεπτό ο Κουλουσέφσκι με τρομερή κεφαλιά έκανε το 3-3 και χάρισε τον βαθμό στην Τότεναμ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ