Πάλμα: «Θα ήθελα Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
i

Πάλμα/©intine

Πάλμα: «Θα ήθελα Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Αλέξης Σαββόπουλος 18:32 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 20.08.2024

Τι είπε ο επιθετικός του Άρη για το μέλλον του αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του Εντουιν Ροντρίγκες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον παλιό παίκτη της Βέροιας, Κάρλος Κόστλι.

Με αφορμή την επιστροφή του Έντουιν Ροντρίγκες στην Ονδούραμ ο Λούις Πάλμα παραχώρησε στον συμπατριώτη του πρώην ποδοσφαιριστή Κάρλο Κόστλι που έχει περάσει από την Ελλάδα, με τη φανέλα της Βέροιας. Ο επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του Έντουιν Ροντρίγκεζ εξηγώντας τους λόγους που δεν κατάφερε να… πιάσει στους Κιτρινόμαυρους: «Το πρόβλημα που είχε είναι ότι ο Άρης είχε έξι ξένους, μπορούσαν να παίζουν μόνο πέντε, ήταν όλοι βασικοί, οπότε ο Έντουιν ήταν αυτός που έμεινε εκτός. Αυτό τον σκότωσε συναισθηματικά γιατί δεν τον κάλεσαν σε όλα τα παιχνίδια και το καταλαβαίνω γιατί προπονείσαι καλά όλη την εβδομάδα και μετά ο προπονητής σου λέει ότι δεν θα σε υπολογίζει... Δυστυχώς πέρασε μήνες χωρίς να παίξει, απελπίστηκε αφού έπαιξε μόνο 15 λεπτά στο πρωτάθλημα».

Μάλιστα ο Πάλμα θυμήθηκε και την δική του εμπειρία μόλις ήρθε στον Άρη και ότι σκέφτηκε να αλλάξει ομάδα όταν δεν είχε χρόνο συμμετοχής: «Στην περίπτωσή μου, πέρασα τρεις μήνες για να είμαι βασικός, μίλησα με τον εκπρόσωπό μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου σύστησε να μείνω και έτσι έμεινα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ομάδα του στην Ονδούρα είναι η Ολίμπια που πλέον αγωνίζεται ο Ροντρίγκες: «Είμαι οπαδός της Ολίμπια. Έχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της Ολίμπια. Θα ήθελα να παίξω στην Ολυμπία μια μέρα, αργότερα, όταν αποφασίσω να επιστρέψω από την Ευρώπη».

Σε ό,τι αφορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ονειρεύεται να παίξει τα επόμενα χρόνια, έδειξε μια προτίμησή στο Αγγλικό: «Δεν πρόκειται να σας πω ένα ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα, θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για την Εθνική Ονδούρας σχολίασε: «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες (σ.σ. όταν έπαιζε ο Κόστλι), γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».