Αυτό που έκανε ο Πάλμερ τρεις ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Euro κι εξέπληξε τους πάντες (vid)

Αυτό που έκανε ο Πάλμερ τρεις ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Euro κι εξέπληξε τους πάντες (vid)

Κώστας Τόπας 11:18 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 17.07.2024

Ο Κόουλ Πάλμερ δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια μετά τον χαμένο τελικό της Αγγλίας με την Ισπανία κι έκανε κάτι που εξέπληξε το κοινό.

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, μπορεί να μην πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατά τη διάρκεια του Euro 2024, αλλά όταν αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Στον τελικό της διοργάνωσης, στο Βερολίνο, απέναντι στην Ισπανία ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ για τα «Τρία Λιοντάρια». Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να δώσει το τρόπαιο στην Αγγλία.

Όμως, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε ως βασικός σε ούτε ένα παιχνίδι στη Γερμανία, ο Πάλμερ είχε ένα εντυπωσιακό τουρνουά που αποδεικνύεται κι από την ασίστ του στον Όλι Γουότκινς στον ημιτελικό εναντίον της Ολλανδίας και το πέναλτι του στον προηγούμενο γύρο εναντίον της Ελβετίας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Πάλμερ, συνέχισε την εξαιρετική του φόρμα για την Τσέλσι, όπου κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Νεαρού Παίκτη της σεζόν της Premier League αφού σημείωσε 22 γκολ και έδωσε 11 ασίστ.

Ωστόσο, ακόμη και με τον χαμένο τελικό, ο Πάλμερ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια ούτε έχει πάρει χρόνο για να ξεκουραστεί. Αντιθέτως, ο 22χρονος Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη βάση του και ξεκίνησε ασκήσεις στο γυμναστήριο λίγες μέρες μετά την ήττα από την Ισπανία στο Euro 2024.

Ο Πάλμερ έλαβε άδεια μετά το τουρνουά, αλλά προτίμησε να δουλέψει στη φυσική του κατάσταση, προτού επιστρέψει στην Τσέλσι για την προετοιμασία της σεζόν. Αφού άνθισε υπό τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Πάλμερ θα δουλέψει τώρα με το νέο του προπονητή, Έντσο Μαρέσκα με τον οποίο συνεργάστηκε στην ομάδα Under 21 στη Μάντσεστερ Σίτι..