Πιο... ψυχρός δεν γίνεται: Η αντίδραση του Πάλμερ όταν οι παίκτες της Νότιγχαμ και της Τσέλσι τσακώνονταν (vid)

Ο Κόουλ Πάλμερ

Πιο... ψυχρός δεν γίνεται: Η αντίδραση του Πάλμερ όταν οι παίκτες της Νότιγχαμ και της Τσέλσι τσακώνονταν (vid)

Κώστας Τόπας 09:03 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 07.10.2024

Την ώρα που οι παίκτες της Νότιγχαμ και της Τσέλσι πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κόουλ Πάλμερ αποφάσισε να κάνει τα... δικά του.

Η Νότιγχαμ σταμάτησε το καλό σερί της Τσέλσι (1-1) σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 49' ο Γουντ με μία προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι «μπλε» έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μαντουέκε.

Και παρόλο που η Νότιγχαμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 78ο λεπτό μετά την κόκκινη του Γουόρντ-Πρόουζ, η Τσέλσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Έτσι, έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «κόκκινοι» είναι στην 9η θέση.

«Λευκή» ισοπαλία για Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πολύτιμος βαθμός για τη Νότιγχαμ μέσα στην έδρα της Τσέλσι!
PREMIER LEAGUE

18:11 - 06.10.2024

«Λευκή» ισοπαλία για Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πολύτιμος βαθμός για τη Νότιγχαμ μέσα στην έδρα της Τσέλσι!

Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ, με τους «κόκκινους διάβολους» να αγνοούν τη νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς, ενώ η Νότιγχαμ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το 1-1 με την Τσέλσι.

Ήταν ένα ματς χωρίς να βρει δίχτυα ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Λονδρέζων, Κόουλ Πάλμερ, αφού σκόραρε τέσσερις φορές εναντίον της Μπράιτον το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά παρόλα αυτά ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μοίρασε ασίστ για το γκολ του Μαντούκε.

Μάλιστα, ο Πάλμερ ήταν ο πρωταγωνιστής στον καυγά μεταξύ των παικτών της Νότιγχαμ και της Τσέλσι. Οχι όμως επειδή συμμετείχε στη σύρραξη. Ένα σπρώξιμο στον Κουκουρέγια που έπεσε μπροστά στους πάγκους στη γραμμή του πλάγιου άουτ και η αντίδραση ενός εκ των συμπαικτών του, προκάλεσε εκνευρισμό μεταξύ των παικτών.

Οχι όμως για τον Πάλμερ, ο οποίος την ώρα της έντασης κάθισε κάτω στον αγωνιστικό κι έπαιρνε τις ανάσες του, παρακολουθώντας τους υπόλοιπους να τσακώνονται. Ο επιθετικός μέσος είχε λάβει κίτρινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία ίσως έπαιξε ρόλο στην απόφασή του.

Από την άλλη, Νότιχαμ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Τζέιμς Γουάρντ-Προουζ έλαβε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78ο λεπτό. Αλλά η Τσέλσι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με παίκτη παραπάνω, παρά το γεγονός ότι είχε 22 σουτ στο τέρμα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Με την κόκκινη κάρτα, τις περισσότερες φορές πιστεύουμε ότι το 11 εναντίον 10 είναι πιο εύκολο, αλλά πιθανότατα σήμερα ήταν πιο δύσκολο γιατί ήταν με μια γραμμή πέντε με περισσότερους παίκτες μέσα στην περιοχή να αμύνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Έντσο Μαρέσκα.