«Ο Παλομίνο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού»

Παλομίνο

i

© PrtScr

«Ο Παλομίνο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:49 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.08.2024

Ο Αργεντίνος στόπερ της Αταλάντα, Χοσέ Λουίς Παλομίνο, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη γειτονική χώρα.

Οι Ιταλοί μπλέκουν ξανά τον Παλομίνο με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γειτονικής χώρας, οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον 34χρονο στόπερ της Αταλάντα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με το συμβόλαιο του να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με τη «sportdelsud», ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σαλερνιτάνα, η οποία δείχνει να τον θέλει πιο πολύ απ΄ όλες τις ομάδες, ενώ όπως αναφέρεται την περίπτωσή του παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες και ο Ολυμπιακός, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση. Ο Παλομίνο αγωνίζεται στην Αταλάντα από το 2017, μετρώντας περισσότερες από 220 συμμετοχές με την ομάδα του Μπέργκαμο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος διαθέτει κοινοτικό (βουλγάρικο) διαβατήριο, καθώς έπαιζε στη Λουντογκόρετς, από την οποία τον είχε αγοράσει η Αταλάντα με 4,7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Η Πόρτο χρωστάει χρήματα στην Ζιλ Βισέντε για τον Φραν Ναβάρο - Πως αυτό επηρεάζει τον Ολυμπιακό;

Τον Ιούλιο του 2023 η Πόρτο συμφώνησε με την Ζιλ Βισέντε για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο, με το αντίτιμο να ορίζεται στα επτά εκατ. ευρώ. Όμως, έξι μήνες αργότερα φαίνεται πως η δεύτερη δεν έχει εισπράξει ούτε... δραχμή για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το πως εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, η συμμετοχή των Πειραιωτών δεν έχει να κάνει με τον 25χρονο σέντερ φορ, αλλά για τον μεταγραφικό στόχο του συλλόγου, Γκαμπριέλ Περέιρα. Εξηγούμαστε! Ο 23χρονος στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Ζιλ Βισέντε, αποτελεί διακαής πόθος της Πόρτο. Μαζί με τους «ερυθρόλευκους», οι «Δράκοι» εξετάζουν τον αμυντικό, θεωρώντας τον ιδανική λύση για τα μετόπισθεν. 

Εντούτοις, αυτή η οικονομική ασυνέπεια της Πόρτο προκαλεί αμφιβολίες στη διοίκηση της Ζιλ Βισέντε, η οποία φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να τον δώσει αν δεν λάβει πρώτα τα χρήματα για τον Ναβάρο.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τον Γκαμπριέλ Περέιρα, γίνεται πιο εύκολος. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, επέστρεψαν με νέα καλύτερη προσφορά, για τον 23χρονο στόπερ.