Πάμπλο Γκαρσία για Αλμέιδα: «Οι καλοί άνθρωποι δεν έχουν χρώμα στη φανέλα»

Πάμπλο Γκαρσία

i

©Intime

Πάμπλο Γκαρσία για Αλμέιδα: «Οι καλοί άνθρωποι δεν έχουν χρώμα στη φανέλα»

Στέλιος Βαρδάκης • 19:32 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 14.08.2024

Ικανοποιημένος με την ισοφάριση στο τέλος του αγώνα του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ αλλά και με την προσπάθεια των παικτών του έως τώρα στη σεζόν, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Πανσερραϊκός με buzzer beater του Θυμιάνη (ο οποίος πέτυχε και το άλλο γκολ της ομάδας) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στις Σέρρες στο ματς απέναντι στην ΑΕΚ (2-2)

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ αναφέρθηκε και στον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στην NOVA:

«Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολλούς παίκτες με πολλές κάρτες. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε κάθε μέρα. Δεν έχουμε κόσμο στα γήπεδα και δεν φταίμε εμείς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, Έχουν δουλέψει πάρα πολύ για να έχουμε καλά Χριστούγεννα. πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε. Έρχεται ένας δύσκολος δεύτερος γύρος, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ακόμα και κόντρα στις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε σε τι παιχνίδια τα έχουμε δεχθεί. Σε παιχνίδια που βρεθήκαμε να παίζουμε με 10 παίκτες. Υπάρχουν τα νούμερα, αλλά πρέπει να τα αναλύουμε. Δεν είναι εύκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία, έχουμε σκληρές ομάδες να ανταγωνιστούμε. Ελπίζουμε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει».

Για τον Ματίας Αλμέιδα και θερμό εναγκαλισμό που είχαν: «Οι καλοί άνθρωποι δεν έχουν χρώμα στη φανέλα. Πήραν το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο με καλό ρυθμό. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά προπονητές. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. αλλά όταν τελειώσει το ματς είμαστε όλοι φίλοι».