Πάμπλο Γκαρσία: «Η πρόοδος είναι μεγάλη στον Ατρόμητο - Αξέχαστη η περίοδος στον ΠΑΟΚ»

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Πάμπλο Γκαρσία: «Η πρόοδος είναι μεγάλη στον Ατρόμητο - Αξέχαστη η περίοδος στον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:05 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 12.10.2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα AS, ο Πάμπλο Γκαρσία κλήθηκε να μιλήσει για το παρελθόν του, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στον Ατρόμητο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε την απόφαση να αλλάξει σελίδα στην προπονητική του καριέρα και να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του Ατρόμητου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα AS, ο Ουρουγουανός κλήθηκε να σχολιάσει τις πρώτες του εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο Περιστέρι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παρελθόν του και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πόσα χρόνια είστε στην Ελλάδα;

«Είμαι εδώ 16 χρόνια, που είναι πολλά. Ολοκλήρωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησα την προπονητική, περνώντας από όλες τις κατηγορίες νέων μέχρι που έφτασα στην πρώτη ομάδα, και είμαι ακόμα εδώ, τώρα στην Αθήνα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έχουν προσαρμοστεί καλά στη χώρα και είμαστε χαρούμενοι».

Ήσασταν πάντα συνδεδεμένος με τον ΠΑΟΚ…

«Ναι, ήταν μια ομάδα που επένδυσε πολύ σε μένα. Με αναζωογόνησαν στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας μου ως παίκτης, μου έδωσαν εμπιστοσύνη όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο και μπόρεσα να συμβάλλω όσο μπορούσα. Αμέσως ταυτίστηκα με τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ήταν μια αξέχαστη περίοδος που θυμάμαι με μεγάλη υπερηφάνεια».

Πώς είναι ο Ατρόμητος;

«Κάνω τα πρώτα μου βήματα στον σύλλογο. Πέρυσι προπονούσα τον Πανσερραϊκό και είχαμε μια εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας στην 7η θέση. Τώρα εδώ δεν μας λείπει τίποτα, είναι ένας σοβαρός σύλλογος, έχω την υποστήριξη της διοίκησης και έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτυχθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί έχουμε δημιουργήσει μια εντελώς νέα ομάδα, με 18 μεταγραφές. Για τον λίγο χρόνο που είμαστε μαζί, η πρόοδος είναι μεγάλη και πάμε καλά».

Έξι αλλαγές προπονητών κι ακόμα δεν μπήκαμε στην 8η αγωνιστική - Ποιοι δεν πρόλαβαν την... παρέλαση;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:19 - 12.10.2024

Έξι αλλαγές προπονητών κι ακόμα δεν μπήκαμε στην 8η αγωνιστική - Ποιοι δεν πρόλαβαν την... παρέλαση;

Η αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί την έκτη αλλαγή προπονητή σε ομάδα της Stoiximan Super League, σε αυτές τις επτά αγωνιστικές που έχουμε δράση στο πρωτάθλημα.

Θα ήθελες να προπονήσεις στην Ισπανία;

«Φυσικά και θα ήθελα. Θα το λάτρευα. Προετοιμάζεσαι μια ολόκληρη ζωή για να γίνεις καλός προπονητής και να ανταποκρίνεσαι σε μεγάλες προκλήσεις, και μετά οι ανατροπές της ζωής σε οδηγούν από το ένα μέρος στο άλλο».