Το «αντίο» του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: «Θα είμαι οπαδός της ομάδας μέχρι να πεθάνω»

Πάμπλο Γκαρσία

i

©intime

Το «αντίο» του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: «Θα είμαι οπαδός της ομάδας μέχρι να πεθάνω»

Sportal newsroom 14:54 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 14.08.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram είπε «αντίο» στον ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι στον Πανσερραϊκό από τη νέα σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής της ομάδας των Σερρών. Παράλληλα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ  μετά από 14 συνολικά χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα είτε ως παίκτης είτε ως τεχνικός. 

Με αφορμή την αποχώρηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ουρουγουανός έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, αποχαιρετώντας τον «δικέφαλο». Στο οποίο μάλιστα υποστήριξε ότι θα είναι ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνει. 

«Έχω φύγει πολλές φορές από τον ΠΑΟΚ για εμένα δεν χρειάζεται καν να πω αντίο , είμαι δεκαπέντε χρόνια στην Ελλάδα έχω κάνει φίλους και αδέρφια , όλοι με ξέρουν και με αγαπάνε και εγώ τους αγαπώ. Θα είμαι ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνω. Σας ευχαριστώ πολύ όλους θα είμαι για πάντα ευγνώμων».

Συνεχίζεται η δουλειά στην Ολλανδία 

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία. Η σημερινή (7/7) πρωινή προπόνηση είχε υψηλή ένταση, με τον Κουλιεράκη, τον Νάρεϊ και τον Λύρατζη να κάνουν αποφόρτιση, καθώς γίνεται μια κυκλική διαχείριση στην προπόνηση του «δικεφάλου». 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τροστ Έκονγκ έχει μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά οι Μπάμπα και Σαμάτα θα φτάσουν στην Ελλάδα το Σάββατο (8/7) για να υπογράψουν και να πάνε κατευθείαν στην Ολλανδία.