Παναθηναϊκός: Η βουλγαρική πληροφορία για τον Κάουλι και το προηγούμενο με τον Σωτηρίου
i

Κάουλι Ολιβέιρα /© Intime

Παναθηναϊκός: Η βουλγαρική πληροφορία για τον Κάουλι και το προηγούμενο με τον Σωτηρίου

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:45 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Στη Βουλγαρία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κάουλι Ολιβέιρα.

Ο Κάουλι Ολιβέιρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του ρόστερ. Παράλληλα με τον Βραζιλιάνο άσο, οι «πράσινοι» εξετάζουν και άλλους μεσοεπιθετικούς και κινούνται σε πολλά «μέτωπα».

Η είδηση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για το «δεκάρι» της Λουντογκόρετς, δεν πέρασε απαρατήρητη στη Βουλγαρία. Το θέμα αναπαράχθηκε, ενώ η ιστοσελίδα «temasport.com» έδωσε άλλη διάσταση για τον Βραζιλιάνο…

Σύμφωνα με σημερινό (14/12) δημοσίευμα της, ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσφέρει στη Λουντογκόρετς πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Κάουλι. Με την απάντηση της βουλγαρικής ομάδας (ή έστω, την αντίδραση της) να μην αναφέρεται.

Το ρεπορτάζ τονίζει πως αν ο Κάουλι παραχωρηθεί με αυτό το ποσό θα είναι από τις πιο ακριβές πωλήσεις στην ιστορία της Λουντογκόρετς. Η οποία πουλάει ακριβά, εκμεταλλευόμενη την καλή πορεία της και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Λουντογκόρετς είναι ένα παράδειγμα ενός club που με οργάνωση και σκάουτινγκ, αυξάνει την αξία των παικτών και τους μεταπουλά με μεγάλο κέρδος.

Έτσι λειτούργησε η Λουντογκόρετς με έναν παίκτη σχετικά γνωστό στη χώρα μας: τον Πιέρο Σωτηρίου. Αγόρασε τον Κύπριο στράικερ με 800.000 ευρώ από την Αστάνα και τον παραχώρησε με 2 εκατομμύρια ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι στην ιαπωνική Σανφρίκε Χιροσίμα. Ένα deal με ιδιαίτερα συμφέροντες όρους.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνουν τα περί προσφοράς για την αγορά του Κάουλι. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ασχολούνται με τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, όμως δεν προκύπτει ότι έχουν προχωρήσει τόσο πολύ. Επιπροσθέτως, στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί η διάθεση να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή πριν από την Πρωτοχρονιά, οπότε όλα είναι ανοιχτά.