Παναθηναϊκός: Ο Τζάχανμπαχς αποκάλυψε τις σκέψεις του!
i

Τζάχανμπαχς/Photo by Visionhaus/Getty Images/ideal Images

Παναθηναϊκός: Ο Τζάχανμπαχς αποκάλυψε τις σκέψεις του!

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:53 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 20.08.2024

Ο Ιρανός άσος Αλιρεζά Τζάχανμπαχς μίλησε στο «Feyenord Magazine» για το μέλλον του και την πιθανότητα να φύγει από την Ολλανδία.

Ο Αλιρεζά Τζάχανμπαχς μίλησε για πρώτη φορά από τότε που άρχισαν τα δημοσιεύματα για την αποχώρηση του από το Ντε Κάιπ, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο Ιρανός άσος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Φέγενορντ στο Λάγκο της Πορτογαλίας και αποκάλυψε τις προθέσεις του…

Ο 29χρονος επιθετικός δεν σχολίασε καθόλου τις φήμες για το Τριφύλλι, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στο Ρόντερνταμ. «Είμαι χαρούμενος στη Φέγενορντ. Ο στόχος μου είναι να περάσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου στο Ρότερνταμ» τόνισε στο «Feyenord Magazine».

Ο Τζάχανμπαχς δεν άφησε καθόλου να εννοηθεί ότι σκέφτεται τη μεταγραφή. Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής έδειξε απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της Φέγενορντ και στην εξέλιξη του στην Eredivisie. 

«Μπορώ να συγκρίνω το ρόστερ που έχουμε τη φετινή σεζόν, με το αντίστοιχο της περσινής, από τη σκοπιά της νοοτροπίας. Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Από το ζήτημα της ηλικίας μου, η εξέλιξη ίσως να μην φαντάζει τόσο ρεαλιστική, αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορώ να εξελιχτώ και άλλο. Υπάρχουν ακόμα τόσο σημαντικά πράγματα για να πετύχω. Σπουδαία πράγματα πρόκειται να συμβούν εδώ» ήταν τα λόγια του Τζάχανμπαχς.

Ασφαλώς, τα λεγόμενα του Τζάχανμπαχς έχουν την αξία τους. Από την άλλη, δεν σημαίνει ότι η αποχώρηση του Ιρανού από την Ολλανδία δεν τελεί υπό συζήτηση. 

Ο ατζέντης του Τζάχανμπαχς που συνομιλεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προφανώς διερευνά τις πιθανότητες συνεργασίας.

Οι πληροφορίες από το Ρότερντανμ αναφέρουν πως ο Τζάχανμπαχς έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στη Φέγενορντ, όμως αν διαπιστώσει ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Άρνε Σλοτ, θα ζητήσει μεταγραφή.

Tags: