Παναθηναϊκός: Πιθανό να μην παίξει στην Κύπρο ο Παλάσιος
i

Παλάσιος/ⒸIntime

Παναθηναϊκός: Πιθανό να μην παίξει στην Κύπρο ο Παλάσιος

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:00 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 20.08.2024

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα ταξιδέψει με την αποστολή του Τριφυλλιού, αλλά είναι ανοιχτή η συμμετοχή του μόνο στο τελευταίο φιλικό.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ταξίδι στην Κύπρο, όμως είναι πιθανό να μην τον δούμε σε κανένα από τα τρία φιλικά ματς. Μία απόφαση που σχετίζεται με την προστασία του από πιθανή υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό.

Ο Τούκου ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα και δεν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του. Αυτό σίγουρα θα συνεχιστεί τις πρώτες μέρες στην Κύπρο, αφού ο Αργεντινός εξτρέμ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Κατά συνέπεια, ο Γιοβάνοβιτς δεν θα χρησιμοποιήσει σίγουρα τον Παλάσιος στα φιλικά παιχνίδια με την Χαποέλ Μπερ Σεβά και την Πάφο. Εφόσον νιώθει καλά και έχει προπονηθεί 3-4 μέρες, τότε ο Παλάσιος ίσως παίξει μερικά λεπτά εναντίον της Νέας Σαλαμίνας.

Όπως και να έχει, ο σκοπός είναι ο Παλάσιος να έχει επανέρθει για το παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο, το πρώτο της φάσης των «16». Ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί, αλλά αναμένεται στο διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου.