«Must win» ματς για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο με φόντο την κορυφή

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

i

© Intime

«Must win» ματς για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο με φόντο την κορυφή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:41 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Παναιτωλικός και ΑΕΚ θα κοντραριστούν στο Αγρίνιο (18/12, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Επιστροφή στην εγχώρια δράση για την ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στο Αγρίνιο.

Η Ένωση θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό (18/12, 17:00) για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που αποτελεί «χρυσή» ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους να ανέβουν στην κορυφή, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην 3η θέση με 30 πόντους και στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναιτωλικός θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις εννιά βαθμούς.

Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε εύκολα τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά (3-0), ενώ ο Δικέφαλος πήρε το ντέρμπι με τον Άρη χάρη στο γκολ του Βίντα (1-0).

Όσον αφορά στις απουσίες, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέρεθ (τιμωρημένος), Ντίας (τραυματίας), Μπακάκη (ανέτοιμος) και Σενγκέλια, ενώ επιστρέφει ο Μαλής.

Στην αντίπερα όχθη, εκτός από τις δεδομένες απουσίες των Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, εκτός μάχης έμειναν και οι Άμραμπατ, Κάλενς, Πισάρο και Πινέδα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Μπαλντασάρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Θεοχάρης-Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ-Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα-Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

Πιθανές συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο - Οικονόμου, Μαλής, Μλάντεν - Λιάβας, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Τορεχόν - Βοΐλης, Φρ. Ντουάρτε

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι - Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς - Γκαρσία, Τσούμπερ

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)

4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό