Ο Βίντα έμεινε έξω 4 λεπτά για τις πρώτες βοήθειες και ο Παναιτωλικός σκόραρε σε εκείνο το σημείο (vid)

Ο ματωμένος Βίντα στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ

i

© Intime

Ο Βίντα έμεινε έξω 4 λεπτά για τις πρώτες βοήθειες και ο Παναιτωλικός σκόραρε σε εκείνο το σημείο (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:21 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 05.10.2024

Το αριθμητικό του πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ, αφού ο σύλλογος του Αγρινίου σκόραρε όσο ο Βίντα δεχόταν τις πρώτες βοήθειες.

Το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ πήρε ο Παναιτωλικός, προκαλώντας... ντελίριο στην κερκίδα. Συγκεκριμένα, στο 73ο λεπτό του αγώνα ο Μαυρίας με ένα εξαιρετικό γύρισμα βρήκε τον Λουίς κι εκείνος με ένα πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε και η απουσία του Ντομαγκόι Βίντα. Ο στόπερ της Ένωσης βγήκε στο 72' (71:25) και αυτό διότι είχε ματώσει ξανά το πρόσωπο του, με τους Αγρινιώτες να παίζουν έχοντας παίκτη περισσότερο. Όταν τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 76' (75:04) ο Κροάτης επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, ο Παναιτωλικός είχε πάρει ήδη κεφάλι στο σκορ.

Θυμίζουμε πως η πρώτη φορά που μάτωσε ο Βίντα ήταν σε σύγκρουση που είχε με τον Μαυρία. Ο έμπειρος αμυντικός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και οι γιατροί της ΑΕΚ του έδεσαν το κεφάλι, παρόλα αυτά ο ίδιος αντιμετώπισε εκ νέου ζήτημα αργότερα.