Όταν ο Ντομαγκόι Βίντα μάτωσε ακόμα χειρότερα απ' ό,τι στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ (vid)

Ο τραυματίας Βίντα στο ματς της Ντιναμό Κιέβου εναντίον της Γιουνγκ Μπόις

i

© PS Youtube

Όταν ο Ντομαγκόι Βίντα μάτωσε ακόμα χειρότερα απ' ό,τι στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:37 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 05.10.2024

Η εικόνα του ματωμένου Ντομαγκόι Βίντα στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ ήταν σοκαριστική για όσους έβλεπαν το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτή δεν συγκρίνεται επ' ουδενί με εκείνη του 2017, όταν ο Κροάτης είχε... ποτιστεί στο αίμα.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός τη νίκησε με 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ένωση είδε τον Ντομαγκόι Βίντα να αποχωρεί δύο φορές από το γήπεδο, καθώς μία σύγκρουση με τον Μαυρία του προκάλεσε ασταμάτητη αιμορραγία.

Η εικόνα του παίκτη στο ματς της 7ης αγωνιστικής ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστική, ωστόσο δεν συγκρίνεται επ' ουδενί με εκείνη του 2017. Τότε που ο 28χρονος, ακόμα, Βίντα... βάφτηκε κόκκινος από το αίμα, σε μία αναμέτρηση της Ντινάμο Κιέβου με την Γιουνγκ Μπόις. Τι είχε συμβεί;

«Έξαλλοι» οι παίκτες της ΑΕΚ με την διαιτησία, καμία απάντηση δεν πήραν από τον Πουλικίδη για τα πέναλτι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:04 - 05.10.2024

«Έξαλλοι» οι παίκτες της ΑΕΚ με την διαιτησία, καμία απάντηση δεν πήραν από τον Πουλικίδη για τα πέναλτι

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήταν στα... κάγκελα μετά την λήξη του ματς, ρωτούσαν συνεχώς και τον πρώτο και τον τέταρτο διαιτητή για τις δυο φάσεις που ζητάνε πέναλτι

Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης του «NSK Olimpijs'ky», ο παίκτης της Ένωσης είχε χτυπήσει με τον αντίπαλό του, Μουμί Ενγκαμαλ, κατά τη διάρκεια διεκδίκησης της μπάλας. Το κεφάλι του Βίντα άνοιξε και το αίμα κάλυψε το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 80ό λεπτό. Μάλιστα, τα πρώτα σενάρια τόνιζαν πως εκείνος θα έχανε τους αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία, παρόλα αυτά αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια.

Ο Βίντα έμεινε έξω 4 λεπτά για τις πρώτες βοήθειες και ο Παναιτωλικός σκόραρε σε εκείνο το σημείο

Το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ πήρε ο Παναιτωλικός, προκαλώντας... ντελίριο στην κερκίδα. Συγκεκριμένα, στο 73ο λεπτό του αγώνα ο Μαυρίας με ένα εξαιρετικό γύρισμα βρήκε τον Λουίς κι εκείνος με ένα πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε και η απουσία του Ντομαγκόι Βίντα. Ο στόπερ της Ένωσης βγήκε στο 72' (71:25) και αυτό διότι είχε ματώσει ξανά το πρόσωπο του, με τους Αγρινιώτες να παίζουν έχοντας παίκτη περισσότερο. Όταν τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 76' (75:04) ο Κροάτης επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, ο Παναιτωλικός είχε πάρει ήδη κεφάλι στο σκορ.

Θυμίζουμε πως η πρώτη φορά που μάτωσε ο Βίντα ήταν σε σύγκρουση που είχε με τον Μαυρία. Ο έμπειρος αμυντικός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και οι γιατροί της ΑΕΚ του έδεσαν το κεφάλι, παρόλα αυτά ο ίδιος αντιμετώπισε εκ νέου ζήτημα αργότερα.