Ανακοίνωσε τον Λαχούντ ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε τον Λαχούντ ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 16:30 - 02.08.2024

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Λαχούντ, του επιθετικού από τον Λίβανο.

Σε ακόμα μια προσθήκη προχώρησε ο Παναιτωλικός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντάνιελ Λαχούντ, ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση και είναι από τον Λίβανο. Ο 25χρονος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ατλάντε από το Μεξικό, μετρώντας 21 γκολ και επτά ασίστ.

Γκαγκάτσης για την έδρα της Εθνικής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαθέτει το Καραϊσκάκη δωρεάν, για εισπρακτικούς λόγους στο ΟΑΚΑ»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:42 - 02.08.2024

Γκαγκάτσης για την έδρα της Εθνικής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαθέτει το Καραϊσκάκη δωρεάν, για εισπρακτικούς λόγους στο ΟΑΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, εξήγησε γιατί η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και το ΟΑΚΑ, ενώ ευχαρίστησε και την ΠΑΕ Ατρόμητος για την παραχώρηση των προπονητικών της εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Ντάνιελ Λαχούντ (Daniel Lajud) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στις 22/1/1999 στο Μεξικό και έχει καταγωγή από τον Λίβανο, με την Εθνική Ανδρών του οποίου αγωνίζεται. Άρχισε την καριέρα του στη Monterrey και αγωνίστηκε με δανεισμό σε Queretaro, Puebla, Tampico Madero, Raya2. Τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στην Atlante, όπου κατέγραψε 75 συμμετοχές με 21 γκολ και 7 ασίστ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 11».