Ανακοίνωσε τον Ταμπίτζε ο Παναιτωλικός

Τζίμι Ταμπίτζε

i

© Panetolikos FC

Ανακοίνωσε τον Ταμπίτζε ο Παναιτωλικός

Πάνος Κορομηλάς • 11:31 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναιτωλικό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζίμι Ταμπίτζε.

Την προσθήκη του Γεωργιανού κεντρικού αμυντικού, Τζίμι Ταμπίτζε, ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, συμφώνησε με τον 27χρονο στόπερ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο παίκτης εντάσσεται στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη ως ελεύθερος. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ντιναμό Τιφλίδας με την οποία μέτρησε 36 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαμπούρταλο, ενώ είχε περάσει και από τις Γκεντ, Ούφα και Κόρτραϊκ, πριν καταλήξει στην Ντινάμο Τιφλίδας. Ακόμη, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας, έχοντας 15 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμα λύση για την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού, στην προσπάθεια που κάνει τόσο στο πρωτάθλημα της Super League, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Ο Τζίμι Ταμπίντζε (Jimmy Tabidze) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως τον προσεχή Ιούνιο, με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου. Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1996 και είναι διεθνής (15 συμμετοχές) με την Εθνική Γεωργίας. Έχει αγωνιστεί σε Saburtalo, Gent, Ufa, Kortrijk και Dinamo Tbilisi. Ο αριθμός της φανέλας που επέλεξε είναι το 4».