Παναιτωλικός - Άρης: Πράξη πρώτη στο Αγρίνιο με φόντο τον τελικό

Παναιτωλικός - Άρης

i

© Intime

Παναιτωλικός - Άρης: Πράξη πρώτη στο Αγρίνιο με φόντο τον τελικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:00 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 14.08.2024

Παναιτωλικός και Άρης θα κοντραριστούν στο Αγρίνιο (13/2, 19:30) για το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ώρα Κυπέλλου για Παναιτωλικό και Άρη

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σήμερα στο Αγρίνιο (13/2, 19:30, Cosmote Sport 1), στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, μοναδικός στόχος αποτελεί η πρόκριση στον τελικό του θεσμού. 

Στον προηγούμενο γύρο, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στον ΟΦΗ (1-2, 3-1), ενώ οι Θεσσαλονικείς ξεπέρασαν έυκολα το εμπόδιο της Νίκης Βόλου με συνολικό σκορ 5-2.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Γιάννη Πετράκη να έχει ξανά στη διάθεση του τον Σενγκέλια. Αντιθέτως, εκτός μάχης έμειναν οι Καπίνο, Ντίαζ, Μπάμποκ, Μπελεβώνης, Μπουζούκης και ο τιμωρημένος Οικονόμου.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Από την άλλη, η αποστολή του Άρη έφτασε χθες το απόγευμα (12/2) στο Αγρίνιο, χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα. Αυτό θα το κάνει ο Άκης Μάντζιος λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι όταν και θα γίνει γνωστό αν θα συμπεριληφθεί στην τελική 20άδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο... ζουν κι αναπνέουν για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, 14 χρόνια μετά την τελευταία φορά.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Στεργιάκης, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Φρ. Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Σαβέριο, Μορόν

Απίστευτη εικόνα: Στρώθηκε με χαλάζι το γήπεδο του Παναιτωλικού πριν τη μάχη με τον Άρη! (pic)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:58 - 12.02.2024

Απίστευτη εικόνα: Στρώθηκε με χαλάζι το γήπεδο του Παναιτωλικού πριν τη μάχη με τον Άρη! (pic)

Η σφοδρή χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο προκάλεσε μία εντυπωσιακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Βοηθοί: Πετρόπουλος, Μεϊντάνας

VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου

Τέταρτος: Γκάμαρης