Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης - Να επιστρέψει στις νίκες ο Παναιτωλικός
i

©intime

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης - Να επιστρέψει στις νίκες ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 09:48 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Άρη στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League λίγες μέρες πριν δώσουν τις ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Άρη στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, λίγες μέρες πριν από τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. 

Η ομάδα του Αγρινίου έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό και στόχος της είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίας Οικονόμου και Μπαλντασάρα, ενώ από την άλλη ο Ντίαζ επέστρεψε στην αποστολή μετά από καιρό. 

Από την άλλη ο Άρης έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα. Αρχικά την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μεσοβδόμαδα έφερε «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο. Εκτός αποστολής για τον Άρη είναι οι τραυματίες Κουέστα, Ζουλ, Βέλεθ, Βερστράτε και Πάρντο, ο τιμωρημένος Μορόν, αλλά και οι Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο για λόγους ξεκούρασης. 

Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναιτωλικός: Καπίνο – Λιάβας, Μαλής, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν – Πέρες, Τσιγγάρας, Χουάνπι – Φ. Ντουάρτε, Καρέλης

Άρης: Χουτεσιώτης – Μοντόγια, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι – Ντουκουρέ, Τζούρασεκ – Σαβέριο, Νταρίντα, Παναγίδης – Ζαμόρα