Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού για τον ημιτελικό με τον Άρη

Ο Γιάννης Πετράκης

i

©Intime

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού για τον ημιτελικό με τον Άρη

Sportal newsroom 18:43 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Γιάννη Πετράκη όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναιτωλικού στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Παναιτωλικός και Άρης θα κοντραριστούν στο Αγρίνιο (13/2, 19:30, Cosmote Sport 1), στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, μοναδικός στόχος αποτελεί η πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Από τη μία οι Αγρινιώτες, οι οποίοι πήραν την πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στον ΟΦΗ (1-2, 3-1) και από την άλλη οι Θεσσαλονικείς, που ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Νίκης Βόλου με συνολικό σκορ 5-2.

Λίγο πριν τη σέντρα του σημαντικού αγώνα στο Αγρίνιο έγιναν γνωστές οι επιλογές του Γιάννη Πετράκη όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσάβες για πρώτη φορά, με τους Μαλή, Στάγιτς και Μπ. Ντουάρτε να αποτελούν την τριάδα των στόπερ. Λιάβας και Τορεχόν θα είναι στα δύο άκρα, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης και Χουάνπι στον άξονα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ζοάο Πέδρο και Σενγκέλια.

Άρης: Με Μάνου Γκαρθία και Βέλεθ η ενδεκάδα του Αρη για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Άρης: Με Μάνου Γκαρθία και Βέλεθ η ενδεκάδα του Αρη για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Οι επιλογές του Ακη Μάντζιο για τον αγώνα κυπέλλου με την ομάδα του Αγρινίου. Επιστροφή στο βασικό σχήμα για Μορόν, Νταρίντα, Μοντόγια και Σουλεϊμάνοφ. Βασικοί Μάνου Γκαρθία και Βέλεθ.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Τσάβες, Μαλής, Στάγιτς, Μπ. Ντουάρτε, Λιάβας, Τορεχόν, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Ζοάο Πέδρο, Σενγκέλια.