Η πρώτη αποστολή του Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR - Χωρίς απρόοπτο ο Παναιτωλικός

Κλοντ Μακελελέ

i

©INTIME

Η πρώτη αποστολή του Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR - Χωρίς απρόοπτο ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 19:47 - 20.09.2024

Γνωστές έγιναν οι αποστολές του Παναιτωλικού και του Αστέρα AKTOR για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί στο Αγρίνιο αύριο (21/9) τον Αστέρα AKTOR για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετά από την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ από την άλλη οι Αρκάδες θέλουν το ίδιο στο πρώτο παιχνίδι με τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο.

Χωρίς απρόοπτα αλλά με απουσίες λοιπόν είναι η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου, με τον Γιάννη Πετράκη να μην έχει στη διάθεσή του τους Παντελάκη, Τσελίκοβιτς, Μπακάκη και Πάλμα.

Η πιο ακριβή ενδεκάδα στη Stoiximan Super League: Αγγίζουν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ τα ελληνικά ρόστερ - Τέταρτος φορ σε αξία ο Μαρσιάλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 20.09.2024

Η πιο ακριβή ενδεκάδα στη Stoiximan Super League: Αγγίζουν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ τα ελληνικά ρόστερ - Τέταρτος φορ σε αξία ο Μαρσιάλ

Ο Αντονί Μαρσιάλ ήρθε να ανεβάσει την αξία του ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά στη θέση του υπερέχουν Ιωαννίδης, Λιβάι Γκαρσία και Τσάλοφ. Ποιοι είναι οι κορυφαίοι σε χρηματιστηριακή αξία ποδοσφαιριστές της Super League. Η πιο ακριβή ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί τους.

Η αποστολή αναλυτικά: Αγαπάκη, Μπελεβώνη, Μπουζούκη, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσο, Κοντούρη, Λαχούντ, Λιάβα, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνο, Μαυρία, Μλάντεν, Νικολάου, Πέρες, Ρόα, Σιέλη, Στάγιτς, Στεργιάκη, Τορεχόν.

Από την άλλη ο Γάλλος προπονητής στην πρώτη του αποστολή ως τεχνικός του Αστέρα θα έχει μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Σον Γκος. Ο Βορειοϊρλανδός ήταν εκτός στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν και κόντρα στον Παναιτωλικό θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Γραμματικάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη αγωνιστική ο Αστέρας είχε ηττηθεί με 1-2 από τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.