«Μάχη» στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βόλο με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Βόλος - Παναιτωλικός

i

© Intime

«Μάχη» στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βόλο με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:06 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 14.08.2024

Παναιτωλικός και Βόλος θα κοντραριστούν στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (21/10, 17:30) και με κοινό στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2023-24.

Η αυλαία στο πρόγραμμα του Σαββάτου (21/10) θα ανοίξει στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Βόλο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (17:30), σε ένα... must win ματς και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν πανηγυρίσει μέχρι στιγμής το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

Σε ότι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 13η θέση με μόλις τρεις βαθμούς και στο +1 από τον τελευταίο Βόλο, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν μοιάζει ιδανικό. Σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές, το σύνολο του Γιάννη Πετράκη μετράει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες κι όπως είναι λογικό, η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς έχει πάρει τη μορφή «τελικού».

Από την άλλη, λίγο πριν τη διακοπή ο Βόλος πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2). Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μόλις δύο φορές κόντρα σε Λαμία και Ατρόμητο, ενώ μετράει και τέσσερις ήττες.

Οι αποστολές των δύο ομάδων: 

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Βοΐλης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Σενγκέλια, Φρ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Τσοκάνης, Τρουιγέ, Ντέλετιτς, Μπερτόγλιο, Κορνέ, Γκαρσία.