Έκλεισε τον Λαχούντ Μαρτίνεζ ο Παναιτωλικός

Έκλεισε τον Λαχούντ Μαρτίνεζ ο Παναιτωλικός

Δημήτρης Χούπης 11:23 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 31.07.2024

Ο Παναιτωλικός έκλεισε ακόμα μια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, με τον Λαχούντ Μαρτίνεζ από το Λίβανο να υπογράφει στους Αγρινιώτες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Παναιτωλικός έκλεισε ακόμα μια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Αγρινίου ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο επιθετικό Ντάνιελ Λαχούντ Μαρτίνεζ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη μεξικανική Ατλάντε.

Ο Μαρτίνεζ είναι από το Μεξικό ωστόσο έχει και ισπανικό διαβατήριο, ενώ αγωνίζεται για την εθνική του Λιβάνου λόγω της καταγωγής του πατέρα του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει αύριο στην Ελλάδα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο χρόνων.

Ο Λιβανέζος επιθετικός ξεκίνησε από τη Μοντερέι με την οποία έχει αγωνιστεί και στην Κ20 της ομάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κερετάρο, την Πουέμπλα και την Ταμπίκο Μαντέρο. Το καλοκαίρι του 2022 αποχώρησε από τη Μοντερέι και έγινε παίκτης της Ατλάντε.

Με αυτήν έχει παίξει και τα περισσότερα παιχνίδια, μετρώντας 75 συμμετοχές, 21 γκολ και επτά ασίστ. Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος είχε 36 συμμετοχές με οκτώ γκολ, ενώ έχει αποτελέσει και οκτώ φορές διεθνής με το Λίβανο, με το οποίο όμως δεν έχει κανένα τέρμα.