Επιστροφή Μλάντεν για τον Παναιτωλικό ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ
i

©intime

Επιστροφή Μλάντεν για τον Παναιτωλικό ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Sportal newsroom 19:45 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο Μλάντεν επέστρεψε στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί αύριο (27/9) τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ έρχεται από την ήττα με 0-3 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και απέναντι στην ΟΦΗ θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. 

Από την άλλη η κρητική ομάδα έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο, παρόλα αυτά ο ΟΦΗ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού είναι στην πέμπτη θέση με οχτώ βαθμούς.

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, Αργεντινός τεχνικός του Παναιτωλικού ανακοίνωσε την αποστολή. Στα ευχάριστα για τον Σούρερ είναι ότι επέστρεψε ο Μλάντεν, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Άρη έλειπε λόγω τραυματισμού. Εκτός από την άλλη είναι ο Μπελεβώνης και ο Μπουζούκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκράτερολ, Ντουάρτε, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μάλης, Λιάβας, Μπαλντασάρα.