Η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 18:16 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 14.09.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Αγρινίου μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Παναιτωλικός θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», που παραμένουν αήττητοι.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όπου σε αυτήν βρίσκεται ο Αγαπάκης και ο Στάγιτς. Από την άλλη εκτός βρίσκονται οι Μπακάκης, Παντελάκης, Πάλμα και Τσελίκοβιτς. Ο Παντελάκης εδώ και μέρες ήταν αμφίβολος, ενώ ο Πάλμα είχε μυϊκές ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Από την άλλη για την ομάδα του Πειραιά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έβαλε στην αποστολή τον Γουίλιαν και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ενώ εκτός παραμένουν οι Ρέτσος και Μασούρας λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ