«Κλείνει τον Αντρές Ρόα ο Παναιτωλικός»

Αντρές Ρόα

i

©imago

«Κλείνει τον Αντρές Ρόα ο Παναιτωλικός»

Δημήτρης Χούπης 01:18 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 01:18 - 16.08.2024

Ο Παναιτωλικός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κολομβία έκλεισε τον 31χρονο μέσο από την Κολομβία, Αντρές Ρόα.

Σε μια ακόμη μεταγραφή όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει ο Παναιτωλικός.

Όπως αναφέρει ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Λουίς Μέρλο, η ομάδα του Αγρινίου είναι έτοιμη να κλείσει τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, Αντρές Ρόα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για την Ουρακάν. Ο Κολομβιανός μέσος σύμφωνα με το δημοσίευμα αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Την περασμένη σεζόν ο 31χρονος αγωνιζόταν στην Ουρακάν, με την οποία αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια, ενώ συνολικά με την ομάδα από την Αργεντινή μέτρησε 37 συμμετοχές και τέσσερα παιχνίδια. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Ουνιαουτόνομα, την Αλ Μπατίν και την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Ιντεπεντιέντε με 83 συμμετοχές, οκτώ γκολ και οκτώ ασίστ, αλλά και στην Ντεμπορτίβο Καλί με 137 παιχνίδια, 16 τέρματα και έντεκα ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!